Skip to content

Aitoa välittämistä ja parhaan ratkaisun etsimistä

Kirsi Neuvonen tutustui Businesslikeen ensimmäisen kerran jo lähes 10 vuotta sitten. Vuosien varrella hän on ollut Businessliken kanssa tekemisissä lähes kaikissa mahdollisissa rooleissa: työnhakijana, määräaikaisena työntekijänä, työnantajan edustajana rekrytoimassa, ja nyt parhaillaan asiantuntijaroolissa yrityksessä, johon rekrytoitui suoraan Businessliken kautta.

– Löysin Businessliken ensimmäisen kerran vuonna 2009 ollessani kuopuksen kanssa kotona hoitovapaalla. Takanani oli pitkä 12 vuoden työputki saman yrityksen palveluksessa. Halusin löytää osa-aikaisen ja määräaikaisen tehtävän, jotta näkisin käytännössä, miten monilapsisen perheen arki sujuu molempien vanhempien käydessä töissä. Jotain kautta päädyin Businessliken nettisivuille ja päätin ottaa yhteyttä, Kirsi muistelee.

IHMISISTÄ VÄLITTÄMINEN NÄKYY MYÖS TYÖNHAKIJOILLE PÄIN

– Minulle jäi heti Businesslikesta erittäin hyvä ensivaikutelma! Jo ensimmäisen soiton jälkeen tuli tunne, että olen tekemisissä ammattilaisten kanssa. Kerroin puhelimessa lyhyesti toiveistani ja ajatuksistani, ja samalla sovimme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen.

– Ensivaikutelma osoittautui täysin oikeaksi ja on vain vahvistunut ajan saatossa. Olen ollut Businessliken kautta kahdessa määräaikaisessa tehtävässä sekä edennyt parissa rekrytointiprosessissa pitkälle. Olen saanut työskennellä Businessliken kanssa myös työnantajan roolissa, kun edellisessä vakituisessa työpaikassani käytimme Businessliken palveluita assistentin rekrytoimiseen. Tälläkin hetkellä työskentelen yrityksessä, johon olen rekrytoitunut suoraan Businessliken kautta.

– Kaikissa eri rooleissa asiat on aina hoidettu mallikkaasti! Minulla on aina ollut tunne, että asioista ja ihmisistä välitetään aidosti, ja että on oikeasti tärkeää löytää oikea henkilö oikeaan tehtävään, eikä vain valita joku nopeasti.

– Businesslikelaiset ovat aidosti kiinnostuneita ihmisistä ja haluavat löytää parhaan ratkaisun. Kuulumisten kysely määräaikaisuuden aikana lämmittää mieltä, Kirsi kiittelee.

SUOSITTELISITKO REKRYTOINTIKUMPPANIA MYÖS MUILLE?

– Kyllä, ehdottomasti! Itse asiassa on helpompi hakea paikkaa rekrytointiyrityksen kautta. Saa enemmän tietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestä. Tiedonkulku toimii! Työnhakija pidetään ajan tasalla, vaikka aikataulut pettäisivät.

– Työnantajan hyödyt rekrytointikumppanin käyttämisessä on nopeus ja tehokkuus. Lisäksi rekrytointiprosessi hoidetaan mallikkaasti alusta loppuun, kun sen tekee ammattilainen, eikä joku omien töidensä ohella.

Kokemustensa perusteella Kirsi liputtaa myös määräaikaisten töiden puolesta. Ne voivat olla toisinaan oiva vaihtoehto vakituiselle työsuhteelle – joko oman elämäntilanteen vuoksi kuten Kirsillä hoitovapaalta palatesssaan – tai mahdollisuutena kerryttää työkokemusta ja kehittää osaamistaan.

– Määräaikaisuuteen tulee aina suhtautua positiivisesti. Se on mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin yrityksiin, yrityskulttuureihin, työtapoihin ja uusiin ihmisiin, Kirsi muistuttaa.

Businessliken ylläpito

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top