skip to Main Content

Rento mutta asiallinen rekrytointitoimisto

Businesslike on rekrytoinnin boutique

Businesslike on yrittäjyydestä voimansa saava pääkaupunkilainen henkilöstöpalveluyritys. Businesslike on boutique, jonka ainoa tuote on loistava ammattilainen ja asiakkaina oman alansa menestyvät yritykset – suuret ja pienet, kotimaiset ja kansainväliset.

Businesslike on asiakkaidensa ja työntekijöidensä näköinen rento, mutta asiallinen toimisto. Pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet perustuvat tasaisesti korkeaan laatuun.

Businessliken asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä.

https://www.youtube.com/watch?v=IJpcNDM748U

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Arvomaailma

Positiivisesti ryhdikäs

Businesslike on yritys, joka toimii kaikkiin suuntiin luotettavasti, avoimesti, eettisesti ja kaikkien lakien ja säädösten mukaisesti.

Suhtaudumme asioihin myönteisesti ja uskomme, että ratkaisu on löydettävissä. Teemme työmme aina niin hyvin kuin pystymme.

Kannustamme ja arvostamme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme.

Jämäkästi mutkaton

Kanssamme on helppo ja mukava tehdä yhteistyötä. Emme pönötä, vaikka toimimme ammattimaisesti.

Pilkettä silmäkulmassa

Businesslike on työntekijöidensä näköinen, rento mutta asiallinen toimisto. Meillä on tuulettamisen ja juhlistamisen kulttuuri, joka nivoutuu arkeemme!

Sydämellä mukana

Teemme työmme sydämellä.

Businessliken tiimi

Paula Väänänen
Toimitusjohtaja / partneri

(09) 682 90801
paula.vaananen [at] businesslike.fi
LinkedIn

Marju Vuorensalmi
Johtava konsultti / partneri

(09) 682 90802
marju.vuorensalmi [at] businesslike.fi
LinkedIn

Kristiina Palmu
Asiakkuuspäällikkö / seniorikonsultti

(09) 682 90805
kristiina.palmu [at] businesslike.fi
LinkedIn

Hyviä ihmisiä vain hyviin yrityksiin

Businessliken kautta työskenteli ja rekrytoitui vuonna 2018 seuraavanlaisia upeita, alan ammattilaisia.

He sijoittuivat seuraavan laatuisiin ja tasoisiin työsuhteisiin ja rooleihin. Vuoden 2018 aikana asiakaspalvelutehtäviä täytettiin runsaasti.

Ikäjakauma

 • 18-24; 2%
 • 25-34; 23%
 • 35-44; 37%
 • 45-54; 21%
 • 55-60; 17%

Koulutustaso

 • Yliopisto / Korkeakoulu; 24%
 • Amk; 39%
 • Keskiaste; 32%
 • Perusaste; 5%

Työsuhteen laatu

 • Vakituiset rekrytoinnit; 46%
 • Henkilöstövuokraus; 54%

Tehtävätaso

 • Assistenttitaso; 63%
 • Asiantuntijataso; 25%
 • Vaativa asiantuntija-/ Manager taso; 12%

Luotettava rekrytointikumppani

Businesslike on Henkilöstöpalvelualan liiton (HPL) jäsen ja auktorisoima yritys, joka noudattaa alan työehtosopimusta ja eettisiä suosituksia.

Businesslike on ansainnut Kauppalehden Menestyjäyritys- ja Suomen Vahvimmat PLATINA -sertifikaatit.

Businessike on myös tutkitusti toimialansa kärkeä.

Tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Businessliken tarina

Jokaisella yrityksellä on tarinansa ja jokaisella tarinalla alkunsa. Businessliken tarina alkaa vuodesta 1992: Neuvostoliitto oli juuri hajonnut, pankkikriisi oli aluillaan ja ennennäkemätön konkurssiaalto pyyhki Suomen yli. Vuoden aikana konkurssin teki 7000 yritystä.  Businessliken yrittäjiä tämä ei pelottanut, sillä usko omaan visioon oli uskomattoman voimakas.

Miljoona mummoa

Alun meno oli vauhdikasta kuin Stockan Hulluilla Päivillä. Aloittavan yrityksen ensimmäiset toimitilat löytyivät aivan Helsingin ytimestä Mikonkadulta ja jo vuonna 1994 Businessliken liikevaihto ylitti ensimmäisen kerran miljoona mummon markkaa.

Kansainvälinen ostotarjous Businesslikesta

1997 työvoiman vuokraus Suomessa vapautui luvanvaraisuudesta ja uusia kilpailijoita tuli markkinoille tasaiseen tahtiin. Myös kansainväliset suuret ketjut rantautuivat pohjolan perukoille. Businesslikestakin tehtiin ostotarjous, mutta osakkailta ei löytynyt myynti-intoa!

Vuosi 1997 oli kaiken kaikkiaan tapahtumarikas. Businessliken toimitusjohtaja Paula Väänänen valittiin ensimmäisen kerran Henkilöstöpalvelualan Liiton HPL:n hallituksen jäseneksi Eteläranta 10:iin.

Ensimmäiset kymmenen vuotta kansakunnan pulssilla

Jos haluat tietää kuinka maa makaa, näppituntuma kansakunnan pulssista löytyy henkilöstöpalveluyrityksistä.

Vuonna 2002 kymmenvuotisvirstanpylvästä juhlittiin talouden turbulenssissa. Tammikuussa Suomen valuutta muuttui euroksi ja Enronin konkurssitutkinta sai alkunsa.

Arki on aina ollut parasta

Businesslikessa arki on aina ollut parasta, vaikka yrityksessä vallitseekin tuuletuksen ja juhlistamisen kulttuuri.

Businesslikessa puhuttiin Customer Experience Managementista jo vuonna 2007. Sama ajatuksen sisältö oli ollut olemassa kuitenkin jo yrityksen alusta alkaen. ’Mukava fiilis’ on osoittautunut hyväksi strategiseksi valinnaksi myös jälkikäteen ajateltuna.

Kauppalehti: ”Pieni päihitti kilpailijat yrityskuvassa”

Vuonna 2007 Businesslike nousi Taloustutkimuksen Suuressa yrityskuvatutkimuksessa alansa ykköseksi, ja Kauppalehtik innostui tekemään aiheesta jutun. Lähes kymmenen vuotta tämän jälkeen, vuonna 2016, asiakaskokemusmittausten kulta-aikana, Businesslike sai koko tutkimuksen korkeimman asiakassuositteluindeksin: NPS 57.

Businesslike ei halua olla suurin, mutta se haluaa olla paras. Uskomme, että työmme tasaisesti korkea laatu kumpuaa tyytyväisestä arjestamme.

Businesslike on rekrytoinnin boutique

Tänä päivänä Businesslike on rekrytoinnin boutique, jonka ainoa tuote on loistava ammattilainen ja asiakkaina oman alansa huippuyritykset – pienet, suuret, kotimaiset ja kansainväliset.

25 toimintavuotta osoittaa, että kyllä täällä pärjää, kun mielellä ja sydämellä tekee! Myös tulevina vuosikymmeninä haluamme olla toimisto, johon niin asiakasyritykset kuin työnhakijatkin luottavat täydellisesti.

Tutkitusti alansa kärkeä

Businesslike Oy on jo vuosien ajan saavuttanut kärkisijan henkilöstöpalvelualan tutkimuksissa rekrytoinnin ammattilaisena. Businesslike on tutkitusti pidetty ja arvostettu rekrytointikumppani niin yrityksille kuin työnhakijoillekin.

Teemme töitä innostuneesti ja intohimoisesti. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä.

Tilaa Businessliken uutiskirje

Piristämme päivääsi raikkailla työelämäteemoilla muutaman kerran vuodessa.

Kiitos uutiskirjetilauksesta!

Back To Top