Skip to content

Facebook-kampanja toi työelämämuiston vuosikymmenten takaa

Businesslike vietti viime vuonna, vuonna 2017, 25-vuotisjuhliaan. Sen innoittamana käynnistimme Facebookissa kampanjan, jossa kuulostelimme yhteisten työelämämuistojen perään. Saatamme unohtaa tapahtumien yksityiskohdat, mutta tunteen muistijälki voi olla ikuinen!

Me täällä Businesslikessa muistimme jokaisen muistonsa jakaneen henkilön henkilökohtaisesti, vaikka aikaa tapahtumista oli saattanut kulua hyvinkin kauan. Kampanjaan osallistui myös Päivi Hurttia. Päivi työskentelee tänä päivänä Syyriassa Punaisen Ristin viestintätehtävissä, ja siellä kampanja palautti mieleen fantastisen yhteisen muiston!

Päivin Businesslike-muisto oli tällainen:

”1990-luvun lamassa Businesslike järjesti aina hyviä töitä. Niiden kautta opin paljon uutta, mikä oli nuorelle varsin hyvä asia. Kun saman vuosikymmenen lopussa jälleen käännyin Businessliken puoleen, tarjottu tehtävä oli yllätys. Minusta tuli yksi henkilöstökonsultti Businessliken tiimiin ja sain nyt itse etsiä sopivia henkilöitä oikeisiin tehtäviin ja yrityksiin. Upea vuosi! Kiitos kaikesta iloisille ammattilaisille, joiden toiminta on aina businesslike.”

Kampanjan tiimoilta muisteltiin myös näin:

”Tulin nykyiseen työpaikkaani suorarekrytoinnilla kauttanne kohta 16 v sitten.”

(Onnistunut rekrytointi, kommentoi toimitus).

”Meille töihin on rekrytoitu useampikin henkilö hyvällä menestyksellä. Nyt taas alkaa uusi haku :D kun uutta henkilökuntaa tarvitaan pikaisesti.”

(Näin jälkikäteen voimme todeta, että hyvä tyyppi löytyikin!)

”Kuulin Businesslikesta ensimmäisen kerran kun hain tätä paikkaa missä nyt olen ollut reilut 3 viikkoa. Aivan mahtavan positiivinen kokemus alusta asti, yhteydenpito oli juuri sopivaa ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla siitä missä mennään haastattelujen yms. osalta. Olen jo suositellut Businesslikea monille tutuilleni!”

(Kiitos, uusi työntekijämme. Suosittelut ovat meille elintärkeitä!)

 

Businessliken ylläpito

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top