skip to Main Content

Businesslike on luotettava kumppani

Voimme tarjota sinulle vakituisia tai määräaikaisia töitä

Oletpa työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen, voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia ja elämäntilanteeseesi sopivia vakituisia tai määräaikaisia töitä.

Businesslike on Henkilöstöpalvelualan liiton (HPL) jäsen ja auktorisoima yritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset hoitavat rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Rautatientorilla Casino-talossa.

Olemme keskittyneet toimistoalan rekrytointeihin pääkaupunkiseudulla ja kauttamme voit löytää tehtäviä seuraavilta aloilta:

 • taloushallinto ja rahoitus
 • myynti, markkinointi ja viestintä
 • asiakaspalvelu
 • yleishallinto ja HR
 • IT / help desk -tehtävät
 • osto, logistiikka, vienti ja tuonti

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Mikäli et löytänyt avoinna olevista tehtävistämme itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen.
Olemme Sinuun yhteydessä, mikäli taustaasi ja osaamistasi vastaavia työpaikkoja tulee hakuun.

Työnhakijakokemuksia

Haluaisin sanoa teille kaikille suuret kiitokset kaikesta ❤ On ollut todella ilo ja kunnia saada tehdä töitä teidän kauttanne hyvissä paikoissa.

Kirsti 10/2018

Te olette oikeasti hyvää porukkaa ettekä käsittele työnhakijoita vain nimettömänä ihmismassana, te olette parhaita!  Mukavaa kesää kaikille teille söpöliineille ja terveisiä Kristiinalle!

Lotta 05/2018

Teillä välittyi jotenkin sellainen tsemppaava asenne, ystävällisyys ja ihmisläheisyys sekä inhimillisyys tekemisessä. Jos joskus työpaikalla on tarvetta rekrytoimistolle tai itse jostain syystä päädyn etsimään töitä, tiedän mihin otan yhteyttä.

Katja 2/2018

Tämä nyt kuulostaa pelkältä hehkuttamiselta, mutta olen todella kiitollinen paikasta. En tiennyt, että tällaisia yrityksiä on vielä olemassa! Kiitos paljon sinulle kaikesta.

Niina 2/2018

Omasta kokemuksestani voin täysin rehellisesti sanoa, että Businesslike on ehdottomasti paras ja työnhakijaa kaikkein arvostavimmin kohteleva rekrytointiyritys! Tasollenne eivät muut kilpailijanne yllä - olette huippuja!

Hanna 6/2017

Rekrytointiprosessi

Hakemusten Lähettäminen

Hakemusten lähettäminen

Uusien haasteiden löytäminen Businessliken kautta alkaa parhaiten, kun täytät hakulomakkeen. Neuvoja hakulomakkeen täyttämiseen löydät täältä.

 • voit kohdistaa hakusi suoraan sivuillamme avoinna olevaan tehtävään
 • voit lähettää avoimen hakemuksen ja määritellä siinä itse, millaista työtä etsit
 • voit yhdistää haut ja hakea sekä tiettyä avoinna olevaa tehtävää että laajentaa hakuasi vastaaviin muihin, ehkä vasta myöhemminkin avoimeksi tuleviin tehtäviin
Hakemusten Käsittely

Hakemusten käsittely

Luemme päivittäin kaikki uudet hakemukset ja käsittelemme ne luottamuksella. Pyrimme kutsumaan sinut pikaisesti haastatteluun, jos taustasi on hakemaasi tehtävään sopiva. Avointen hakemusten osalta voit saada haastattelukutsun vasta myöhemmin. Hakemuksesi on meillä aktiivisena noin kuuden kuukauden ajan.

Haastattelu

Haastattelu

Haastattelun tarkoitus on olla aito vuoropuhelu, jossa käymme läpi kaikki sinulle tärkeät, työhön liittyvät asiat: mistä olet kiinnostunut, mikä sinua motivoi, mitkä ovat tavoitteesi työn haussa juuri nyt tai mikä on oikean suuntaista uraasi ajatellen. Hakemuksesta selviää usein pätevyys – haastattelussa arvioidaan sopivuus.

Esittely Yritykseen

Esittely yritykseen

Haastattelemistamme hakijoista esittelemme asiakkaallemme noin 3–5 kandidaattia, joiden uskomme parhaiten menestyvän tehtävässä. Tärkeää on se, että hakija itse on kiinnostunut sekä tehtävästä että yrityksestä. Kun kilpailu on tiukkaa, vain motivoituneimmat pärjäävät. Kun olemme vakuuttuneita, että olet oikea henkilö tehtävään ja sitoutunut prosessiin, esittelemme sinut asiakkaallemme tavalla, joka tuo vahvuutesi parhaiten esiin. Mikäli asiakkaamme kiinnostuu sinusta, sovimme kanssasi jatkohaastattelun suoraan yritykseen.

Palaute

Palaute

Jokainen rekrytointiprosessi päättyy palautteeseen, jonka annamme henkilökohtaisesti kaikille osapuolille. Kuulemme myös mielellämme palautetta sinulta prosessistamme. Jos et tullut valituksi, tarjoamme sinulle mielellämme kiinnostavia tehtäviä jatkossa uudelleen.

Rekrytointi suoraan yritykseen

Noin puolessa toimeksiannoistamme asiakasyrityksemme etsivät työntekijää suoraan omaan palvelukseensa joko vakituiseen tai pitkään, määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteet alkavat normaalisti koeajalla. Koeaikaseurannan voi tehdä joko Businesslike tai asiakasyritys itse.

Rekrytointi suoraan asiakasyritykseen

Businesslike voi toimia rekrytoinnissa myös vain konsultin roolissa. Tällöin työsopimus solmitaan suoraan työntekijän ja Businessliken asiakasyrityksen välillä.

Businesslike hoitaa koeaikaseurannan

Jos Businesslike hoitaa koeaikaseurannan, olet työntekijänä tämän ajan Businessliken palveluksessa ja siirryt asiakasyrityksen palvelukseen vasta koeajan jälkeen.

Olemme paketoineet palvelun asiakasyrityksillemme Vuokraa & Vakuutu -palvelukonseptin nimellä.

Vuokratyö

Vuokratyö voi olla mahdollisuus

Erilaisissa elämäntilanteissa vuokratyö voi olla hyvä vaihtoehto. Se voi toimia väylänä työelämään esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle, jonkin aikaa työttömänä olleelle tai äitiyslomalta, hoitovapaalta tai perheen ulkomaan komennukselta palaavalle.

Vuokratyössä voit kartuttaa arvokasta työkokemusta ja saada kokemustasi eri toimialoilta ja erilaisista tehtävistä.

Vuokratyöstä itsestäänkin voi kehittyä vakituinen työ!

Businessliken työntekijöistä jopa 94 % on tutkitusti valmis suosittelemaan vuokratyötä ystävilleen!

Businessliken työntekijänä:

 • loma- ja palkka-asiasi hoidetaan täsmällisesti työehtosopimuksen ja lakien mukaan
 • saat sairauslomakorvaukset
 • saat työterveyshuollon
 • saat liikuntaedun
 • myös lounasetu on mahdollinen
 • vuokratyösuhteessasi noudatetaan koeajan lisäksi irtisanomisaikoja

Henkilöstöpalveluyritysten liitto toteuttaa säännöllisesti valtakunnallisen vuokratyötutkimuksen. Viimeisin tutkimus toteutettiin keväällä 2016.

Businesslike on saanut vuosittain erinomaiset tulokset suhteessa koko valtakunnallisen tutkimuksen aineistoon. Businessliken työntekijät pitävät Businesslikea laadukkaana ja alallaan menestyvänä yrityksenä. Tutustu tutkimustuloksiin tästä.

Businesslike työnantajana

Turvallinen, luotettava ja hyvämaineinen

Periaatteemme on aina ollut toimia työntekijöillemme turvallisena ja vakaana työnantajana, jonka kanssa henkilöstöasiat toimivat. Työsuhde kanssamme alkaa aina työsopimuksen allekirjoittamisella.

Työntekijänämme voit olla varma, että kilpailukykyisen palkan lisäksi huolehdimme kaikista lakisääteisistä maksuista ja työnantajavelvoitteistamme: loma- ja sairauslomakorvauksista, eläkkeistä ja lakisääteisistä vakuutuksista.

Businessliken työnantajakuva on tutkitusti erinomainen. Vuokratyöntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä Businesslikeen työnantajana ja vuokratyön tekemiseen Businessliken kautta.

Jopa 94% työntekijöistämme on valmis suosittelemaan Businesslikea ystävilleen. Tavoitteemme näkökulmasta tilanne on hieno – haluamme olla laatuasioissa ykkönen.

Teemme parhaamme, että viihdyt työssäsi ja tunnet, että työtäsi arvostetaan!

Neuvoja työnhakuun

Vinkkejä työnhakuun ja CV:n laadintaan

Työnhaku edellyttää monenlaista tekemistä ja se voi tuntua myös työläältä: toimivien hakukanavien etsimistä, CV:n laatimista, päivittämistä tai jopa kuhunkin hakuun…

Lue lisää

Millainen on hyvä CV?

Oletko kuullut 'human-voiced resumesta'? Mitenköhän sen voisi kääntää suomeksi? Kysymys on CV:stä, jossa kerrot itsestäsi ja tekemisistäsi tarinamaisesti ihmiseltä ihmiselle…

Lue lisää

Työnhaku vaatii suunnittelua

Mitkä ovat vahvuuksiani ja miten kerron niistä työnantajalle? Itsensä analysointi, kiteyttäminen sekä oman erinomaisuuden argumentointi haettavaa työtehtävää vastaavaksi kannattaa. Suunnitelmallisen…

Lue lisää

Sähköisen työhakemuksen täyttäminen Businesslikeen

Haluathan antaa osaamisestasi, työkokemuksestasi, tavoitteistasi ja itsestäsi parhaan kuvan hakiessasi työtä? Täyttämällä Businessliken sähköisen työhakemuksen hyvin ja liittämällä siihen informatiivisen…

Lue lisää
Back To Top