Skip to content

Businesslike on luotettava kumppani

Voimme tarjota sinulle vakituisia tai määräaikaisia töitä

Oletpa työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen, voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia ja elämäntilanteeseesi sopivia vakituisia tai määräaikaisia töitä.

Businesslike on Henkilöstöala HELA ry:n jäsen. HELA-henkilöstöpalveluyritykset hoitavat rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Olemme keskittyneet toimistopuolen rekrytointeihin pääkaupunkiseudulla ja kauttamme voit löytää tehtäviä seuraavilta alueilta aina assistenttitasosta manager- ja esihenkilötason tehtäviin:

 • taloushallinto ja rahoitus
 • myynti, markkinointi ja viestintä
 • asiakaspalvelu
 • yleishallinto ja HR
 • IT / help desk -tehtävät
 • osto, logistiikka, vienti ja tuonti

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Mikäli et löytänyt avoinna olevista tehtävistämme itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen.
Olemme Sinuun yhteydessä, mikäli taustaasi ja osaamistasi vastaavia työpaikkoja tulee avoimeen tai hiljaiseen hakuun.

Työnhakijakokemuksia

Thank you very much for your time today. I really appreciate the information about the position. Thanks a lot for creating such a nice discussion atmosphere. Have a nice weekend! 😊

Tove 01/2022

Kiitos soitosta ja viestistä! On kiva, että olet ollut tässä prosessissa mukana koko ajan kyselemässä kuulumisia.

 

Kirsi 12/2022

It has been indeed such an honour and joy to work with you, always making sure that your employees feel respected and heard.

It only enhances the wonderful experience!

Natalia 11/2022

Kiitos kaikesta tuesta ja kannustuksesta. Olet fantastinen ja kannustava sparraaja. ❤️. Tiedän kenen ovia kolkuttelen, jos uusi ura ei urkanekaan.

Tuula 12/2022

Palasin juuri kotiin haastattelusta. Keskustelu sujui mielestäni erittäin hyvin ja haastattelu venyi suunnitellusta tunnista parikymmentä minuuttia pitkäksi.

Haastattelun lopuksi haastattelija sanoi, että olette tehneet loistavaa työtä kandidaattien valinnassa👍.

 

Pia 08/2022

Rekrytointiprosessi

Hakemusten lähettäminen

Uuden työpaikan löytyminen Businessliken kautta alkaa parhaiten, kun lähetät mielle työhakemuksen. Hakulomakkeen täyttäminen on tehty erityisen helpoksi. Neuvoja hakulomakkeen täyttämiseen löydät täältä.

 • voit kohdistaa hakusi suoraan sivuillamme avoinna olevaan tehtävään
 • voit lähettää avoimen hakemuksen ja määritellä siinä itse, millaista työtä etsit
 • voit yhdistää haut ja hakea sekä tiettyä avoinna olevaa tehtävää että laajentaa hakuasi vastaaviin muihin, ehkä vasta myöhemminkin avoimeksi tuleviin tehtäviin

Hakemusten käsittely

Luemme päivittäin kaikki uudet hakemukset ja käsittelemme ne luottamuksella. Pyrimme kutsumaan sinut pikaisesti haastatteluun, jos taustasi on hakemaasi tehtävään sopiva. Avointen hakemusten osalta voit saada haastattelukutsun vasta myöhemmin. Hakemuksesi on meillä aktiivisena vuoden ajan.

Haastattelu

Haastattelun tarkoitus on olla aito vuoropuhelu, jossa käymme läpi kaikki sinulle tärkeät, työhön liittyvät asiat: mistä olet kiinnostunut, mikä sinua motivoi, mitkä ovat tavoitteesi työn haussa juuri nyt tai mikä on oikean suuntaista uraasi ajatellen. Hakemuksesta selviää usein pätevyys – haastattelussa arvioidaan sopivuus.

Esittely yritykseen

Haastattelemistamme hakijoista esittelemme asiakkaallemme noin 3–5 kandidaattia, joiden uskomme parhaiten menestyvän tehtävässä. Tärkeää on se, että hakija itse on kiinnostunut sekä tehtävästä että yrityksestä. Kun kilpailu on tiukkaa, vain motivoituneimmat pärjäävät. Kun olemme vakuuttuneita, että olet oikea henkilö tehtävään ja sitoutunut prosessiin, esittelemme sinut asiakkaallemme tavalla, joka tuo vahvuutesi parhaiten esiin. Mikäli asiakkaamme kiinnostuu sinusta, sovimme kanssasi jatkohaastattelun suoraan yritykseen.

Palaute

Jokainen rekrytointiprosessi päättyy palautteeseen, jonka annamme henkilökohtaisesti kaikille osapuolille. Kuulemme myös mielellämme palautetta sinulta prosessistamme. Jos et tullut valituksi, ja haluat jatkaa työnhakuasi, tarjoamme sinulle mielellämme kiinnostavia tehtäviä jatkossa uudelleen.

Rekrytointi suoraan yritykseen

Noin puolessa rekrytointitoimeksiannoistamme asiakasyrityksemme etsivät työntekijää suoraan omaan palvelukseensa joko vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen.

Rekrytointi suoraan asiakasyritykseen

Kun yritys palkkaa työntekijän suoraan omaan palvelukseensa, Businesslike toimii rekrytoinnissa konsultin roolissa. Tällöin työsopimus solmitaan suoraan työntekijän ja Businessliken asiakasyrityksen välillä.

Työsuhde asiakasyrityksessä voi alkaa myös vuokratyösuhteena

Joskus työsuhde asiakasyrityksessä voi alkaa myös vuokratyösuhteena. Tällöin vuokra-aika vähentää varsinaisen työsuhteen koeaikaa.

Olemme paketoineet palvelun asiakasyrityksillemme Vuokraa & Vakuutu -palvelukonseptin nimellä.

Vuokratyö

Vuokratyö on myös mahdollisuus

Monissa tilanteissa vuokratyö voi olla juuri oikea vaihtoehto. Se voi toimia väylänä työelämään vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle, jonkin aikaa työelämän ulkopuolella olleelle tai äitiyslomalta, hoitovapaalta tai perheen ulkomaan komennukselta palaavalle.

Vuokratyössä voit kartuttaa arvokasta työkokemusta ja saada kokonaan uudenlaista työkokemusta eri toimialoilta ja erilaisista tehtävistä.

Vuokratyöstä itsestäänkin voi syntyä vakituinen työ!

Businessliken työntekijänä:

 • loma- ja palkka-asiasi hoidetaan täsmällisesti työehtosopimuksen ja lakien mukaan
 • saat sairauslomakorvaukset
 • saat työterveyshuollon
 • saat liikuntaedun
 • myös lounasetu on mahdollinen
 • vuokratyösuhteessasi noudatetaan koeajan lisäksi irtisanomisaikoja

Businessliken palkka- ja työsuhdeasiat hoidetaan in-house, sinulla on siis aina yhteyshenkilö palkkahallinnossamme, jonka kanssa hoitaa asioita henkilökohtaisella tasollsa.

Henkilöstöala HELA ry toteuttaa säännöllisesti valtakunnallisen vuokratyötutkimuksen, jolla seurantaan työntekijöiden tyytyväisyyttä ja alan trendejä.

Businesslike on saanut vuosittain erinomaiset tulokset suhteessa koko valtakunnallisen tutkimuksen aineistoon. Businessliken työntekijät pitävät Businesslikea laadukkaana ja alallaan menestyvänä yrityksenä.

Businesslike työnantajana

Turvallinen, luotettava ja hyvämaineinen

Periaatteemme on aina ollut toimia työntekijöillemme turvallisena ja vakaana työnantajana, jonka kanssa henkilöstöasiat toimivat. Työsuhde kanssamme alkaa aina työsopimuksen allekirjoittamisella.

Työntekijänämme voit olla varma, että kilpailukykyisen palkan lisäksi huolehdimme kaikista lakisääteisistä maksuista ja työnantajavelvoitteistamme: loma- ja sairauslomakorvauksista, eläkkeistä ja lakisääteisistä vakuutuksista.

Businessliken työnantajakuva on tutkitusti erinomainen. Vuokratyöntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä Businesslikeen työnantajana ja vuokratyön tekemiseen Businessliken kautta.

Jopa 94% työntekijöistämme on valmis suosittelemaan Businesslikea ystävilleen.

Teemme parhaamme, että viihdyt työssäsi ja tunnet, että työtäsi arvostetaan!

Neuvoja työnhakuun

Vinkkejä työnhakijalle: Miten löytää ja sanoittaa vahvuuksiaan

Mitkä ovat vahvuuksiani ja intohimojani työelämässä ja miten kerron niistä potentiaaliselle työnantajalle? Itsensä analysointi, viestin kiteyttäminen sekä älykäs argumentointi kannattaa.…

Lue lisää

6 vinkkiä toimivan CV:n laadintaan

Työnhaku edellyttää monenlaista tekemistä - hyvän projektijohdon ja toimivat välineet. Mitä paremmin paneudut ja varustaudut, sitä varmemmin onnistut välttämään karikot…

Lue lisää
Back To Top