Skip to content

Tapahtumakoordinaattori Suomen markkinajohtajalle

Lippupalveluun etsittiin energistä ja asiakaspalveluhenkistä tapahtumakoordinaattoria Businessliken kautta.

Lippupalvelun omistaa yhdysvaltalainen Ticketmaster, joka on alan globaalina markkinajohtajana voimakkaasti sitoutunut lipunvälityksen kehittämiseen ja tapahtumajärjestäjien tukemiseen. Nyt etsittävän henkilön tuli olla kielitaitoinen, asiakaslähtöinen ja joustava. Lisäksi hänellä tuli olla erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä aitoa kiinnostusta kulttuurin, viihteen ja urheilun ajankohtaisia asioita kohtaan.

Pentti Pekkonen etsi uusia haasteita ja sai soiton Businesslikesta. Hän oli suorittanut kirjallisuuden tutkinnon New Yorkissa urheilustipendin turvin. Myös Pentin aikaisempi työkokemus tuki hyvin sitä taustaa, mitä Lippupalveluun nyt etsittiin.

– Businesslikesta kysyttiin kiinnostustani Lippupalvelun tehtävään ja kyllä kiinnosti! Businesslike kuvasi avoimen tehtävän työnkuvan tarkasti, joten sain heiltä heti alussa selkeän käsityksen siitä, mitä työ käytännössä on. Hakuprosessi eteni nopeasti.

Nyt Pekkonen suunnittelee tapahtumia Lippupalvelun myyntijärjestelmään.

– Välillä kyseessä on muutaman näytöksen kesäteatteriesitys ja toisinaan jonkun urheilujoukkueen koko kausi tai supertähden konserttivierailu.

Vapaa-aikanaan Pentti kaipaa tietokonetyöskentelyn vastapainoksi vauhtia ja fyysistä rääkkiä. Sitä hän saa lacrossesta, Pohjois-Amerikan intiaaneilta periytyvästä joukkuepelistä, joka toimi alkujaan sotaan valmistavana harjoituksena. Pentti pelaa lajia maajoukkueessa, ja on voittanut seurajoukkueensa kanssa useita Suomen mestaruuksia.

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top