Skip to content

Nordea Rahoitus: yhteistyötä yli 20 vuotta!

Nordea Rahoitus Suomi Oy ja Businesslike ovat tehneet yhteistyötä lähes Businessliken perustamisvuodesta 1992 lähtien. Henkilöstöjohtaja Sirkku Pellikka tuli yhteyshenkilöksi vuonna 1999, jolloin rahoitusyhtiö muutti Sörnäisistä Kiloon.

– Työpaikan sijainnin muuttuessa myös henkilöstön vaihtuvuus oli poikkeuksellisen suurta. Tarvitsimme nopeasti tekijöitä meneillään olleisiin määräaikaisiin projekteihin, ja tällöin käännyin itse ensimmäistä kertaa Businessliken puoleen.

– Businesslike on osoittautunut vuosien varrella ylivoimaisesti parhaaksi yhteistyökumppaniksi tilanteissa, joissa on tarvittu nopeasti projektihenkilöstöä, eikä konsernin sisältä ole ollut mahdollista löytää sopivia tekijöitä. Yleensä tällaisia ad hoc -tarpeita syntyy, kun meneillään on useita erilaisia kehityshankkeita, järjestelmäprojekteja tai muuta vastaavaa. Pidempiaikaisiin tai vakituisiin tehtäviin konsernin sisäiset työmarkkinat ovat olleet erittäin vahvat ja hyvin toimivat, eli ne olemme hoitaneet useimmiten itse, Sirkku kertoo.

ASIAKASLÄHTÖISTÄ, LUOTETTAVAA JA TASA-ARVOISTA REKRYTOINTIA

– Henkilöstöjohtajana edellytän rekrytointikumppanilta asiakaslähtöistä palvelua, luotettavuutta ja nopeutta. Businesslike on täyttänyt ja ylittänyt nämä odotukset jokaisessa yhteisessä projektissa joita on ollut. Kun yhtiö on pieni, se on usein myös ketterämpi ja joustavampi. Arvostan myös sitä, että Businesslike huomioi omissa rekrytointiprosesseissaan tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen perspektiivin, Sirkku painottaa.

MIKÄ EROTTAA BUSINESSLIKEN ALAN MUISTA TOIMIJOISTA?

Sirkku Pellikka on tehnyt yhteistyötä uransa aikana useampien eri henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritysten kanssa, joten hänellä on hyvä näppituntuma myös siitä, miten Businesslike erottuu alan muista toimijoista.

-Businesslike erottuu alallaan siinä, että se on nopea, joustava ja ehdottomasti asiakaslähtöinen. Businessliken konsultit kuuntelevat asiakastaan, tarjoavat joustavasti ja kustannustehokkaasti räätälöityjäkin yhteistyösopimuksia ja reagoivat usein nopeammin kuin asiakas osaisi edes odottaa, Sirkku kiittelee.

Sirkku on ollut tyytyväinen myös siihen, että Businesslikessa työtä tehdään innostuneesti ja täydellä sydämellä.

-Businesslike on ”ihmisenkokoinen ja -näköinen”. Sen työntekijät ovat osaavia ja jatkuvasti itseään kehittäviä, puhaltavat tiiminä yhteen hiileen ja lisäarvon tuottaminen asiakkaalle on sydämen asia. Kun asiakasyritykset menestyvät myös Businesslike menestyy, syntyy win-win tilanne.

-Vilpittömästi voin oman kokemuksen perusteella sanoa, että Businessliken ladyt tekevät työtään täydellä sydämellä ja yrityksen asiantuntemusta ja innostusta henkivä ilmapiiri välittyy asiakkaalle monella tavalla, Sirkku vakuuttaa.

IKIMUISTOISIN REKRYTOINTIYHTEISTYÖ

Nordea Rahoitus on vuosittain tarjonnut kesätyötä  n. 50-70 vuosilomasijaiselle. Pääasiassa rekrytointiponnistus on tehty yrityksen oman HR-tiimin voimin. Sirkun mieleenpainuvin yhteistyömuisto liittyy kuitenkin tilanteeseen, jossa hänen HR-kollegansa siirtyi konsernin sisällä uusiin tehtäviin juuri kesärekrytointiprojektin käynnistymisen kynnyksellä. Tuolloin Businesslike sai pikaisen toimeksiannon etsiä kolmen kuukauden määräaikaiseen tehtävään pätevä ja sopiva HR-ammattilainen, jonka vastuulla oli kesärekrytointiprojekti.

-Ammattitaitoiset ehdokkaat löytyivät nopeasti. Arvostin erityisesti sitä, että Businesslike toteutti toimeksiannon tasa-arvon periaatteita noudattaen eikä sortunut ikärasismiin. Toinen ehdokkaista oli yli viisikymppinen ja jo jonkin aikaa työttömänä ollut nainen, jolla oli erittäin vahvat näytöt osaamisestaan ja työhistoriastaan.  Hän tuli silloin valituksi ja se on ollut yksi parhaimmista kokemuksistani niin valintaprosessin kuin valitun henkilön osalta, Sirkku muistelee.

MILLAISIA TYÖNTEKIJÖITÄ NORDEA RAHOITUKSESSA ARVOSTETAAN?

-Nordea Rahoitus Suomi Oy:ssä arvostetaan kehittymiskykyisiä, muutosvalmiita ja omistajuuden ottavia työntekijöitä, joiden intohimona on luoda erinomaisia asiakaskokemuksia, kehittää sekä henkilökohtaista osaamista että tiimin päivittäistyön prosesseja ja tuoda lisäarvoa organisaatioon aktiivisina tulevaisuudentekijöinä.  Asenne ratkaisee ja kannustava työilmapiiri syntyy jokaisen korvien välissä, Sirkku summaa.

https://www.nordearahoitus.fi/

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top