Skip to content

Henkilöstöpäällikkö rahoitusalalle

Riikka Niinijärvi pohti seitsemän vuotta sitten uusia tuulia elämäänsä. Nuoren naisen valmistumisesta tradenomiksi oli vasta reilu vuosi. Töitä oli, mutta myös vahva tunne siitä, että voisi olla oikea aika hakea pysyvää työpaikkaa.

– Businesslike-yhteys löytyi sattuman kautta, ihan perinteisesti googlettamalla, Riikka naurahtaa.

Löytö oli kuitenkin onnekas, sillä Businesslikessa tuli heti tunne, että siellä kuunnellaan. Halutaan aidosti auttaa.

– Kävimme läpi työ- ja opiskeluhistoriaani sekä toiveitani. Mieleen on jäänyt, miten ystävällisesti ja nopeasti asiat hoidettiin.

Perusteellisten keskustelujen ja kartoituksen jälkeen Riikka ohjattiin Nooa Säästöpankkiin työhaastatteluun hallintoassistentin toimeen. Toiveet ja tarpeet osuivat hyvin yhteen. Riikka sai kiinnostavaa työtä ja Nooa Säästöpankki uuden osaavan ammattilaisen riveihinsä.

Ajan myötä työtehtävät laajenivat ja monipuolistuivat. Vastuuta lisättiin ja reilu kolme vuotta sitten henkilöstöpäälliköksi nimitetty Riikka on päässyt vuosien varrella tekemään Businessliken kanssa edelleen yhteistyötä, tällä kertaa työn tarjoajana.

– Asiat ovat loksahdelleet mukavasti paikoilleen. Ja tietenkin mukana on ollut paljon omaa aktiivisuutta ja intoa jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Pistän itseni täydellisesti likoon vastuun lisääntyessä ja otan mielelläni haasteita vastaan. On hienoa olla töissä paikallisessa säästöpankissa, jossa tunnen kaikki ihmiset. En voisi olla tyytyväisempi.

Tiivistelmä Businessliken asiakaslehdessä 2/2013 julkaistusta työntekijäartikkelista.
Teksti Tuija Holttinen
Kuva Matti Immonen

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top