Skip to content

Menestys lähtee oikeista ihmisistä

Businesslike on rekrytoinnin boutique

Businesslike on positiivisesti ryhdikäs ja jämäkästi mutkaton rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen ammattilainen. Kauttamme löydät toimistoalan ammattilaiset assistentista ja asiantuntijasta manager-tason tehtäviin.

Businesslike on tutkitusti nopea ja ketterä rekrytointikumppani.

Meillä on huipputyytyväiset asiakkaat vuodesta toiseen. Yritysasiakkaamme antavat meille tutkitusti erinomaiset arviot nopeudesta, asiakaslähtöisyydestä, asiakasymmärryksestä, mutkattomasta yhteistyöstä ja hyvästä hinnoittelutavasta.

Laadukkaasti hoidettu rekrytointiprosessi on ydinosaamistamme. Tehtävänämme on löytää asiakkaillemme tekijöitä, jotka ovat paitsi päteviä myös sopivia. Sellaisia, joiden tiedot ja taidot, arvot ja asenne sekä motivaatio sopivat yrityksen kulttuuriin ja sen lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteisiin.

Me uskomme, että menestys lähtee oikeista ihmisistä. Annamme työllemme aina myös takuun.

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Palvelut

Rekrytointi

Rekrytointi on ratkaisu silloin, kun yritys haluaa palkata työntekijän suoraan palvelukseensa nopeasti, vaivattomasti ja parhaiden rekrytointikäytäntöjen mukaan.

Lue lisää

Vuokraa & Vakuutu

Työsuhde alkaa vuokrasuhteena, mutta tähtää koeajan jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Vuokra-aikana niin yritys kuin työntekijäkin ehtivät vakuuttua valinnastaan.

Lue lisää

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on joustavin vaihtoehto esim. sijaisuuksissa ja projekteissa. Se on ratkaisu myös silloin, kun yritys ei voi rekrytoida työntekijää suoraan omaan organisaatioon.

Lue lisää

Näin onnistumme rekrytoinneissa

Kokonaiskuva tarpeesta ja tilanteesta

Meidän tehtävämme on kysyä oikeat kysymykset. Parhaimmillaan tehtävä- ja profiilikartoitus on hyvä, syvä keskustelu, jossa tarpeesta ja tilanteesta luodaan kokonaiskuva.

Sisällöntuotanto & kanavavalinnat

Useimmiten rekrytointiprosessiin sisältyy ulkoinen ilmoittelu. Puhutteleva ja koukuttava sekä hyvin kohdennettu ilmoitussisältö ja oikein valitut kanavat aktivoivat tavoitellut hakijat.

Kiinnostavimpien kandidaattien tavoittaminen

Avaamme henkilökohtaiset keskustelut jo tuntemiemme potentiaalisten kandidaattien kanssa samalla, kun aktivoimme uusia hakijoita ulkoisella ilmoittelulla. Ammattilaisuutemme, kokemuksen tuoma varmuus ja empaattinen lähestymisemme takaavat, että siivilä on oikeasta kohdin tiuha, mutta päästää lävitseen potentiaalin.

Henkilökohtaiset haastattelut

Kasvotusten käyty hyvä ja syvä keskustelu on monipuolisuudessaan, informatiivisuudessaan ja vuorovaikutteisuudessaan lyömätön rekrytoinnin työkalu. Sen avulla selvitämme taustatiedot. Haastattelu on myös erinomainen tilaisuus rakentaa ja vahvistaa työnantajakuvaa, tehdä hakijakokemuksesta kunnioittava ja upea, sekä sitouttaa kiinnostavimmat hakijat mahdollisimman hyvin prosessiin.

Kandidaattiesittelyt

Esittelemme sopivimmat ja pätevimmät kandidaatit. Nostamme esittelyissä selkeästi esille tehtävän kannalta relevanteimmat faktat ja havainnot. Koordinoimme asiakkaillemme tapaamiset kiinnostavimpien ehdokkaiden kanssa.

Hakijakokemus & työnantajamaine

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakijoihin, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana prosessissa – myös heihin, jotka eivät ole rekrytoinnissa edenneet. Palautetta ja väliaikatietoja annamme kaikille tehtävää hakeneille. Vahvalla hakijaviestinnällä huolehdimme positiivisesta hakijakokemuksesta ja työnantajamaineesta.

Huolenpito & takuu

Annamme työllemme aina takuun ja seuraamme rekrytointien onnistumista.

Soveltuvuusarvioinnista sovitaan aina erikseen ja sen käyttö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Me etsimme sinulle huippuammattilaisen

Businessliken tiimi

Marju Vuorensalmi
Senior Consultant, Partner

040 9210 805
marju.vuorensalmi [at] businesslike.fi
LinkedIn

Outi Ahorinta
Senior People and Talent Consultant

040 9210 807
outi.ahorinta [at] businesslike.fi
LinkedIn

Etsitkö työntekijää?

Lähetä meille yhteydenottopyyntösi, niin palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Kun löydämme yhteisen sävelen saat meiltä paitsi loistavan ammattilaisen, myös upean ihmisen.

  Tietosuojaselose

  Asiaa rekrytoinnista

  16:n Steripolar-rekrytoinnin case – miten rakennetaan onnistunut rekrytointi yhteistyössä asiakkaan kanssa

  Businesslike ja Steripolar ovat tehneet rekrytointiyhteistyötä jo vuosia. Yhteistyö huipentui 16:n rekrytoinnin sarjaan, jonka kokemuksista koostimme kaksiosaisen jutun. Tässä jutun…

  Lue lisää

  16:n Steripolar-rekrytoinnin case – lähtötilanne ja odotukset

  Businesslike ja Steripolar ovat tehneet rekrytointiyhteistyötä jo vuosia. Yhteistyö huipentui 16:n rekrytoinnin sarjaan, jonka kokemuksista koostimme kaksiosaisen jutun. Jutun toisessa…

  Lue lisää

  Rekrytoinnin vaaranpaikat

  Ihailemani australialainen rekrytointiguru Greg Savage lähettää minulle melkoisen usein viestejä. Siis napakoita uutiskirjeistä, jotka oikeasti ovat niin napakoita (kiitos siitä…

  Lue lisää

  Millaisia rekrytointeja Businesslikessa tehtiin vuonna 2022?

  Kokosimme jälleen dataa siitä, millaisia ihmisiä Businessliken kautta työllistyi vuoden aikana.  Pandemian alun shokki tasaantui ja koronan kanssa opittiin elämään…

  Lue lisää

  Meistä sanottua

  Milttonia ja Businesslikea yhdistävät yrittäjähenkisyys ja positiivinen start up -asenne.

  Cecilia Adolfsson, henkilöstöjohtaja

  Voisin heittää Businesslikeen pallon mistä tahansa rekrytoinnista toimenkuvasta riippumatta.

  Päivi Holmqvist, henkilöstöjohtaja

  Rekrytointiprosessi eteni todella sujuvasti ja teidän ammattitaitonne sekä asiakkaan ymmärtäminen ovat omaa luokkaansa.

  Katja Vattulainen, Finance Director Nordic

  Minulle tuli heti sellainen olo, että Businesslikessa ymmärrettiin mitä haemme.

  Suomen Aditro Akatemiasta vastaava Hanna Reinius

  Rekrytoinnissa arvostamme ennen kaikkea nopeita tuloksia sekä sitä, että yhteistyökumppanimme pystyy löytämään suurestakin, hyvien hakijoiden joukosta toiveitamme parhaiten vastaavat henkilöt.

  Toimitusjohtaja Antti Palmujoki
  Back To Top

  HENKILÖSTÖVUOKRAUS TUO JOUSTAVUUTTA

  Henkilöstövuokraus on nopein ja joustavin vaihtoehto esimerkiksi sijaisuuksissa, projekteissa, ruuhkahuipuissa tai silloin kun yrityksen on mahdotonta rekrytoida työntekijää suoraan omaan organisaatioon.

  Vuokratyöntekijämme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä Businesslikeen työnantajana ja vuokratyön tekemiseen Businessliken kautta. Työntekijät pitävät Businesslikea laadukkaana ja alallaan menestyvänä yrityksenä.

  Tyytyväiset työntekijät hoitavat työnsä hyvin ja ovat yritysten parhaita mainelähettiläitä!

  Businesslike henkilöstövuokraus tuo konkreettiset hyödyt heti yrityksesi arkeen:

  Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi, myös vuokratyösuhteissa, rakentaa yrityksen työnantajamainetta ja kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.

  KYSY LISÄÄ

  VAKUUTU ENNEN REKRYTOINTIPÄÄTÖSTÄ

  Vuokraa ja Vakuutu -rekrytointimallissa työ alkaa vuokrasuhteena. Vuokrasuhteen kesto vastaa tyypillisintä koeajan pituutta ja on neljä kuukautta. Tämän jälkeen työntekijä voidaan rekrytoida yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Vuokra-aikana niin yritys kuin työntekijäkin ehtivät vakuuttua valinnastaan.

  KYSY LISÄÄ

  Emme aloita rekrytointia tyhjältä pöydältä

  Businessliken suorarekrytointi on ratkaisu silloin, kun yritys haluaa palkata työntekijän suoraan palvelukseensa.

  Toteutamme rekrytoinnit 1) hybridihakuna, jolloin rekrytointiin valjastetaan Businessliken omat verkostot ja kontaktit sekä ilmoitushaku tai 2) pelkkänä verkostohakuna. Hybridihaun etu on sen laaja-alaisuus ja nopeus.

  Rekrytoinnin rima ja osaaminen ovat meillä korkealla

  Esittelemme asiakkaillemme aina vain sellaisia kandidaatteja, jotka olemme itse haastatelleet ja arvioineet ja joita voimme perustellusti ja aidosti suositella!

  Businessliken konsultit ovat kokeneita ja päteviä alansa ammattilaisia, joilta voit odottaa näkemyksiä vaativissakin rekrytoinneissa.

  Voit ulkoistaa meille myös vain jonkin osan rekrytointiprosessista.

  KYSY LISÄÄ