skip to Main Content

Menestys lähtee oikeista ihmisistä

Businesslike on rekrytoinnin boutique

Businesslike on positiivisesti ryhdikäs ja jämäkästi mutkaton rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen ammattilainen. Kauttamme löydät toimistoalan ammattilaiset assistentista ja asiantuntijasta manager-tason tehtäviin.

Businesslike on tutkitusti nopea ja ketterä rekrytointikumppani.

Meillä on huipputyytyväiset asiakkaat vuodesta toiseen. Yritysasiakkaamme antavat meille tutkitusti erinomaiset arviot nopeudesta, asiakaslähtöisyydestä, asiakasymmärryksestä, mutkattomasta yhteistyöstä ja hyvästä hinnoittelutavasta.

Laadukkaasti hoidettu rekrytointiprosessi on ydinosaamistamme. Tehtävänämme on löytää asiakkaillemme tekijöitä, jotka ovat paitsi päteviä myös sopivia. Sellaisia, joiden tiedot ja taidot, arvot ja asenne sekä motivaatio sopivat yrityksen kulttuuriin ja sen lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteisiin.

Me uskomme, että menestys lähtee oikeista ihmisistä. Annamme työllemme aina myös takuun.

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Palvelut

Rekrytointi

Rekrytointi on ratkaisu silloin, kun yritys haluaa palkata työntekijän suoraan palvelukseensa nopeasti, vaivattomasti ja parhaiden rekrytointikäytäntöjen mukaan.

Lue lisää

Vuokraa & Vakuutu

Työsuhde alkaa vuokrasuhteena, mutta tähtää koeajan jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Vuokra-aikana niin yritys kuin työntekijäkin ehtivät vakuuttua valinnastaan.

Lue lisää

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on joustavin vaihtoehto esim. sijaisuuksissa, projekteissa, osa-aikaisuuksissa tai kun yrityksen on mahdotonta rekrytoida työntekijää suoraan omaan organisaatioon.

Lue lisää

Näin onnistumme rekrytoinneissa

Kokonaiskuva tarpeesta ja tilanteesta

Meidän tehtävämme on kysyä oikeat kysymykset. Parhaimmillaan tehtävä- ja profiilikartoitus on hyvä, syvä keskustelu, jossa tarpeesta ja tilanteesta luodaan kokonaiskuva.

Sisällöntuotanto & kanavavalinnat

Useimmiten rekrytointiprosessiin sisältyy ulkoinen ilmoittelu. Puhutteleva ja koukuttava sekä hyvin kohdennettu ilmoitussisältö ja oikein valitut kanavat aktivoivat tavoitellut hakijat.

Kiinnostavimpien kandidaattien tavoittaminen

Avaamme henkilökohtaiset keskustelut jo tuntemiemme alan ammattilaisten kanssa samalla, kun aktivoimme uusia hakijoita ulkoisella ilmoittelulla. Ammattilaisen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja sen kasvattama intuitio takaavat, että siivilä on oikeasta kohdin tiuha, mutta päästää lävitseen potentiaalin.

Henkilökohtaiset haastattelut

Kasvotusten käyty hyvä ja syvä haastattelu on monipuolisuudessaan, informatiivisuudessaan ja vuorovaikutteisuudessaan lyömätön rekrytoinnin työkalu. Sen avulla selvitämme taustatiedot. Haastattelu on myös erinomainen tilaisuus rakentaa ja vahvistaa myönteistä työnantajakuvaa sekä hakijakokemusta ja sitouttaa kiinnostavia hakijoita.

Kandidaattiesittelyt

Esittelemme sopivimmat ja pätevimmät kandidaatit. Nostamme esittelyissä selkeästi esille tehtävän kannalta relevanteimmat faktat ja havainnot. Koordinoimme asiakkaillemme tapaamiset kiinnostavimpien ehdokkaiden kanssa.

Hakijakokemus & työnantajamaine

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakijoihin, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana prosessissa – myös heihin, jotka eivät ole rekrytoinnissa edenneet. Palautetta ja väliaikatietoja annamme kaikille tehtävää hakeneille. Vahvalla hakijaviestinnällä huolehdimme positiivisesta hakijakokemuksesta ja työnantajamaineesta.

Huolenpito & takuu

Annamme työllemme aina takuun ja seuraamme rekrytointien onnistumista.

Videohaastatteluista ja testauksesta sovitaan aina erikseen ja niiden käyttö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Me etsimme sinulle huippuammattilaisen

Businessliken tiimi

Paula Väänänen
Toimitusjohtaja / partneri

(09) 682 90801
paula.vaananen [at] businesslike.fi
LinkedIn

Marju Vuorensalmi
Johtava konsultti / partneri

(09) 682 90802
marju.vuorensalmi [at] businesslike.fi
LinkedIn

Kristiina Palmu
Asiakkuuspäällikkö / seniorikonsultti

(09) 682 90805
kristiina.palmu [at] businesslike.fi
LinkedIn

Laura Kokkonen
Myyntipäällikkö

040 358 63 46
laura.kokkonen [at] businesslike.fi

Etsitkö työntekijää?

Lähetä meille yhteydenottopyyntösi ja alustavat tiedot avoimesta työpaikasta valmiilla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä tai ota yhteyttä +3589 655 881, businesslike@businesslike.fi

Kerro meille minkälainen yritys olette ja minkälaiseen työtehtävään haette työntekijää. Kun löydämme yhteisen sävelen, saat meiltä paitsi loistavan ammattilaisen myös upean ihmisen.

Voit valita yrityksenne tilanteeseen sopivimman palvelun, tai voimme yhdessä miettiä, mitkä keinot ja millainen toteutustapa tuottavat kulloinkin toivotun ja parhaan lopputuloksen.

*Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Alkamisaika:

Yhteystiedot

Tilaan Businessliken uutiskirjeen

Tietosuojaselose

Asiaa rekrytoinnista

Meistä sanottua

Milttonia ja Businesslikea yhdistävät yrittäjähenkisyys ja positiivinen start up -asenne.

Cecilia Adolfsson, henkilöstöjohtaja

Voisin heittää Businesslikeen pallon mistä tahansa rekrytoinnista toimenkuvasta riippumatta.

Päivi Holmqvist, henkilöstöjohtaja

Rekrytointiprosessi eteni todella sujuvasti ja teidän ammattitaitonne sekä asiakkaan ymmärtäminen ovat omaa luokkaansa.

Katja Vattulainen, Finance Director Nordic

Minulle tuli heti sellainen olo, että Businesslikessa ymmärrettiin mitä haemme.

Suomen Aditro Akatemiasta vastaava Hanna Reinius

Rekrytoinnissa arvostamme ennen kaikkea nopeita tuloksia sekä sitä, että yhteistyökumppanimme pystyy löytämään suurestakin, hyvien hakijoiden joukosta toiveitamme parhaiten vastaavat henkilöt.

Toimitusjohtaja Antti Palmujoki
Back To Top

Tilaa Businessliken uutiskirje

Piristämme päivääsi raikkailla työelämäteemoilla muutaman kerran vuodessa.

Kiitos uutiskirjetilauksesta!