Menestys lähtee oikeista ihmisistä

Businesslike on rekrytoinnin boutique

Businesslike on positiivisesti ryhdikäs ja jämäkästi mutkaton rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen auktorisoitu ammattilainen. Kauttamme löydät toimistoalan ammattilaiset assistenttitasosta managertason tehtäviin.

Businesslike on tutkitusti alan arvostetuin rekrytointikumppani.

Meillä on huipputyytyväiset asiakkaat ja työntekijät vuodesta toiseen. Neljä viidestä asiakkaastamme antaa asiakaskokemuksestaan arvosanaksi 9 tai 10.

Laadukkaasti hoidettu rekrytointiprosessi on ydinosaamistamme. Tehtävänämme on löytää asiakkaillemme tekijöitä, jotka ovat paitsi päteviä myös sopivia. Sellaisia, joiden tiedot ja taidot, arvot ja asenne sekä motivaatio sopivat yrityksen kulttuuriin ja sen lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteisiin.

Me uskomme, että menestys lähtee oikeista ihmisistä. Siksi teemme rekrytointien eteen kaikkemme, aina. Siksi annamme työllemme aina myös takuun.

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Palvelut

Rekrytointi

Rekrytointi on ratkaisu silloin, kun yritys haluaa palkata työntekijän suoraan palvelukseensa nopeasti, vaivattomasti ja parhaiden rekrytointikäytäntöjen mukaan.

Lue lisää

Rekrytointi

Emme aloita rekrytointia tyhjältä pöydältä

Businessliken suorarekrytointi on ratkaisu silloin, kun yritys haluaa palkata työntekijän suoraan palvelukseensa.

Toteutamme rekrytoinnit 1) hybridihakuna, jolloin rekrytointiin valjastetaan Businessliken omat verkostot ja kontaktit sekä ilmoitushaku tai 2) pelkkänä verkostohakuna. Hybridihaun etu on sen laaja-alaisuus ja nopeus.

Rekrytoinnin rima ja osaaminen ovat meillä korkealla

Esittelemme asiakkaillemme aina vain sellaisia kandidaatteja, jotka olemme itse haastatelleet ja arvioineet ja joita voimme perustellusti ja aidosti suositella!

Businessliken konsultit ovat kokeneita ja päteviä alansa ammattilaisia, joilta voit odottaa näkemyksiä vaativissakin rekrytoinneissa.

Voit ulkoistaa meille myös vain jonkin osan rekrytointiprosessista.

KYSY LISÄÄ

Close

Vuokraa & Vakuutu

Työsuhde alkaa vuokrasuhteena, mutta tähtää koeajan jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Vuokra-aikana niin yritys kuin työntekijäkin ehtivät vakuuttua valinnastaan.

Lue lisää

Vuokraa & Vakuutu

VAKUUTU ENNEN REKRYTOINTIPÄÄTÖSTÄ

Vuokraa ja Vakuutu -rekrytointimallissa työ alkaa vuokrasuhteena. Vuokrasuhteen kesto vastaa tyypillisintä koeajan pituutta ja on neljä kuukautta. Tämän jälkeen työntekijä voidaan rekrytoida yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Vuokra-aikana niin yritys kuin työntekijäkin ehtivät vakuuttua valinnastaan.

KYSY LISÄÄ

Close

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on joustavin vaihtoehto esim. sijaisuuksissa, projekteissa, osa-aikaisuuksissa tai kun yrityksen on mahdotonta rekrytoida työntekijää suoraan omaan organisaatioon.

Lue lisää

Henkilöstövuokraus

HENKILÖSTÖVUOKRAUS TUO JOUSTAVUUTTA

Henkilöstövuokraus on nopein ja joustavin vaihtoehto esimerkiksi sijaisuuksissa, projekteissa, ruuhkahuipuissa tai silloin kun yrityksen on mahdotonta rekrytoida työntekijää suoraan omaan organisaatioon.

Vuokratyöntekijämme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä Businesslikeen työnantajana ja vuokratyön tekemiseen Businessliken kautta. Työntekijät pitävät Businesslikea laadukkaana ja alallaan menestyvänä yrityksenä.

Tyytyväiset työntekijät hoitavat työnsä hyvin ja ovat yritysten parhaita mainelähettiläitä!

Businesslike henkilöstövuokraus tuo konkreettiset hyödyt heti yrityksesi arkeen:

  • nopeus / asiakkaan aikataulun mukainen toiminta
  • vaivattomuus
  • luotettavuus
  • laadukkuus
  • kustannustehokkuus
  • joustavuus
  • riskittömyys

Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi, myös vuokratyösuhteissa, rakentaa yrityksen työnantajamainetta ja kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.

KYSY LISÄÄ

Close

Rekrytointiprosessi

KOKONAISKUVA TARPEESTA JA TILANTEESTA

Meidän tehtävämme on kysyä oikeat kysymykset. Parhaimmillaan tehtävä- ja profiilikartoitus on hyvä, syvä keskustelu, jossa tarpeesta ja tilanteesta luodaan kokonaiskuva.

SISÄLLÖNTUOTANTO & KANAVAVALINNAT

Useimmiten rekrytointiprosessiin sisältyy ulkoinen ilmoittelu. Puhutteleva ja koukuttava sekä hyvin kohdennettu ilmoitus ja oikein valitut perinteiset ja sosiaalisen median kanavat aktivoivat tavoitellut hakijat.

KIINNOSTAVIMPIEN KANDIDAATTIEN TAVOITTAMINEN

Avaamme henkilökohtaiset keskustelut jo tuntemiemme alan ammattilaisten kanssa samalla, kun aktivoimme uusia hakijoita ulkoisella ilmoittelulla. Ammattilaisen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja sen kasvattama intuitio takaavat, että siivilä on oikeasta kohdin tiuha, mutta päästää lävitseen potentiaalin.

HENKILÖKOHTAISET HAASTATTELUT

Kasvotusten käyty hyvä ja syvä haastattelu on monipuolisuudessaan, informatiivisuudessaan ja vuorovaikutteisuudessaan lyömätön rekrytoinnin työkalu. Sen avulla selvitämme taustatiedot. Haastattelu on myös erinomainen tilaisuus rakentaa ja vahvistaa myönteistä työnantajakuvaa sekä hakijakokemusta ja sitouttaa kiinnostavia hakijoita.

KANDIDAATTIESITTELYT

Esittelemme sopivimmat ja pätevimmät kandidaatit. Nostamme esittelyissä selkeästi esille tehtävän kannalta relevanteimmat faktat ja havainnot. Koordinoimme asiakkaillemme tapaamiset kiinnostavimpien ehdokkaiden kanssa.

HAKIJAKOKEMUS & TYÖNANTAJAMAINE

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakijoihin, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana prosessissa – myös heihin, jotka eivät ole rekrytoinnissa edenneet. Palautetta ja väliaikatietoja annamme kaikille tehtävää hakeneille. Vahvalla hakijaviestinnällä huolehdimme positiivisesta hakijakokemuksesta ja työnantajamaineesta.

HUOLENPITO & TAKUU

Annamme työllemme aina takuun. Seuraamme rekrytointeja aina vähintään koeajan päättymiseen asti.

VIDEOHAASTATTELU & TESTAUS

Videohaastatteluista ja testauksesta sovitaan aina erikseen ja niiden käyttö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Me etsimme sinulle huippuammattilaisen

Businessliken tiimi

Paula Väänänen

Paula Väänänen
Toimitusjohtaja / partneri

(09) 682 90801
paula.vaananen [at] businesslike.fi
LinkedIn

Marju Vuorensalmi

Marju Vuorensalmi
Johtava konsultti / partneri

(09) 682 90802
marju.vuorensalmi [at] businesslike.fi
LinkedIn

Kristiina Palmu

Kristiina Palmu
Asiakkuuspäällikkö / konsultti

(09) 682 90805
kristiina.palmu [at] businesslike.fi
LinkedIn

dsc_2617

Reetta Evers
Asiakkuuspäällikkö / konsultti
Markkinointi ja viestintä

(09) 682 90 804
reetta.evers [at] businesslike.fi
LinkedIn

Etsitkö työntekijää?

Lähetä meille yhteydenottopyyntösi ja alustavat tiedot avoimesta työpaikasta valmiilla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä tai ota yhteyttä +3589 655 881, businesslike@businesslike.fi  

Kerro meille minkälainen yritys olette ja minkälaiseen työtehtävään haette työntekijää. Kun löydämme yhteisen sävelen, saat meiltä paitsi loistavan ammattilaisen myös upean ihmisen.

Voit valita yrityksenne tilanteeseen sopivimman palvelun, tai voimme yhdessä miettiä, mitkä keinot ja millainen toteutustapa tuottavat kulloinkin toivotun ja parhaan lopputuloksen.

*Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Alkamisaika:

Yhteystiedot

Tilaan Businessliken uutiskirjeen

Asiaa rekrytoinnista

Fiskars arvostaa ketteryyttä

Fiskarsilla muutosvauhti on kovaa. Se edellyttää kykyä ketterään ja joustavaan työskentelytapaan, niin yrityksen työntekijöiltä kuin yhteistyökumppaneiltakin. Businesslike ja Fiskars ovat…

Lue lisää

Millainen on hyvä rekrytointiprosessi?

Työnantaja- ja yrityskuvaa rakentavat teot, eivät sanat. Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi on teko, joka jättää hakijaan ikuisen positiivisen muistijäljen. Digi ja…

Lue lisää

Meistä sanottua

Milttonia ja Businesslikea yhdistävät yrittäjähenkisyys ja positiivinen start up -asenne.

Cecilia Adolfsson, henkilöstöjohtaja
Miltton

Voisin heittää Businesslikeen pallon mistä tahansa rekrytoinnista toimenkuvasta riippumatta.

Päivi Holmqvist, henkilöstöjohtaja
Analyse²

Rekrytointiprosessi eteni todella sujuvasti ja teidän ammattitaitonne sekä asiakkaan ymmärtäminen ovat omaa luokkaansa.

Katja Vattulainen, Finance Director Nordic
Mood Media Finland Oy

Minulle tuli heti sellainen olo, että Businesslikessa ymmärrettiin mitä haemme.

Suomen Aditro Akatemiasta vastaava Hanna Reinius
Aditro Oy

Rekrytoinnissa arvostamme ennen kaikkea nopeita tuloksia sekä sitä, että yhteistyökumppanimme pystyy löytämään suurestakin, hyvien hakijoiden joukosta toiveitamme parhaiten vastaavat henkilöt.

Toimitusjohtaja Antti Palmujoki
Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co

Tilaa Businessliken uutiskirje

Piristämme päivääsi raikkailla työelämäteemoilla muutaman kerran vuodessa.

Kiitos uutiskirjetilauksesta!

Search