Skip to content

Businesslikella tyytyväisimmät asiakkaat

Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksessa tutkittiin vuoden 2016 lopulla henkilöstöpalvelualan yrityskuvaa sekä kokemuksen perusteella yrityksiä tuntevien päättäjien arvioita yrityksistä.

Tutkimuksessa oli mukana 11 Taloustutkimuksen valitsemaa alan merkittävintä toimijaa: Academic Work, Adecco, Barona, Businesslike, Eilakaisla, Manpower, Opteam, Poolia, StaffPoint, Student Work ja VMP.

Businesslikella oli ylivoimaisesti koko tutkimuksen paras asiakassuositteluindeksi: NSI/NPS 57.

Taloustutkimuksen kokoaman tietopankin mukaan keskimääräinen asiakassuositteluindeksi suomalaisissa yrityksissä on 19.

NPS = Net Promoter Score, NSI = Nettosuositteluindeksi, NPS = NSI

Businesslike nousi selvästi tutkimuksen ykköseksi myös muissa asiakaskokemuksen perusteella annetuissa arvioissa. Asiakkaiden antama yleisarvosana Businesslikelle oli 8,9, kun toimialan keskiarvo oli 7,8.

Kaikissa yrityksen toimintaan liittyvissä arvioissa Businesslike oli asiakaskokemuksen perusteella paras. Ehdottoman ylivoimaisiksi Businesslike arvioitiin muihin alan toimijoihin nähden seuraavissa: Luotettavuus ja toimitusvarmuus, Toimitus- ja palvelunopeus ja Asiakaspalvelu. Myös Markkinointiviestintä ja Tulevaisuudennäkymät arvioitiin merkittävästi paremmiksi muihin toimijoihin nähden.

Tutkimus toteutettiin elo-marraskuussa 2016 päättävässä asemassa oleville henkilöille. Henkilöstöpalvelualaa tutkimuksessa arvioi yhteensä 268 vastaajaa Suur-Helsingin alueella.

Back To Top