Skip to content

Nopeus ja luotettavuus

Businesslike on toiminut SVT:n rekrytointikumppanina jo parinkymmenen vuoden ajan. Tarvetta on ollut niin vakituisten henkilöiden rekrytoimiseen kuin määräaikaisten osaajien löytämiseen erilaisiin projekteihin tai ruuhkahuippuihin.

Erityisesti vaihtelevat työmäärät ja äkilliset ruuhkatilanteet edellyttävät rekrytointikumppanilta rautaista ammattitaitoa ja joustavasti toimivia prosesseja.

– Olemme joko yllättävien ruuhkien tai sairastapausten takia tarvinneet monta kertaa nopeasti osaavia ammattilaisia. Onneksi Businessliken kanssa on toimittu jo niin pitkään, että sieltä löydetään helposti meille sopivat osaajat, talouspäällikkö Sinikka Väänänen kiittelee.

Talouspäällikön vaatimuslista tilapäisen työvoiman hankintaan on lyhyt mutta ehdoton.

– Meille tärkeintä on palvelun nopeus. Lisäksi odotamme, että meidän tarpeemme ja toimintamme tunnetaan niin hyvin, että voimme luottaa saavamme sellaista apua, jota oikeasti tarvitsemme.

Kun henkilöiden pätevyyteen ja sopivuuteen kiinnitetään huomiota myös nopeissa tilapäistarpeissa, johtavat tilanteet ilahduttavan usein pysyväänkin ratkaisuun.

– Määräaikaisissa tehtävissä aloittaneista henkilöistä meille on jäänyt hyviä tekijöitä myös taloon vakituisiksi.

SVT Oy:n edellytykset rekrytoinnin sujumiseksi:

  • Palvelun nopeus
  • Yrityksen toiminnan ja työtehtävien tunteminen
  • Osaavien ammattilaisten löytäminen
  • Molemminpuolinen luottamus

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:llä on noin 100 henkilöä ja 34 toimipaikkaa ympäri Suomen. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tiivistelmä Businessliken asiakaslehdessä 1/2012 julkaistusta artikkelista.
Teksti Tuija Holttinen
Kuva Matti Immonen

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top