skip to Main Content

Businessliken rekrytoinnit numeroina

Businessliken lupaus on löytää asiakkailleen paitsi loistavia ammattilaisia myös upeita ihmisiä. Yllä oleva kuva kertoo, millaisia henkilöitä Businessliken kautta on työllistynyt vuoden 2016 aikana.

Kuten ikäjakauma osoittaa, meillä on ilo päästä työllistämään motivoituneita työnhakijoita työuran kaikissa vaiheissa: aloittelevista kyvyistä kokeneisiin konkareihin.

Koulutustasoltaan Businessliken kautta on vuonna 2016 työllistynyt eniten korkeakoulutaustaisia hakijoita. Lähes 70%:lla on joko korkeakoulu- tai AMK-tutkinto.

Vuodesta toiseen noin puolet Businessliken kautta työllistyneistä rekrytoituu suoraan asiakasyrityksiimme. Toinen puoli työllistyy henkilöstövuokrauksen kautta. Yllä oleva kuva osoittaa suhdeluvun vuonna 2016.

Eniten Businessliken kautta työllistyi henkilöitä asiantuntijatyyppisiin tehtäviin, sellaisiksi luemme esimerkiksi kirjanpitäjät sekä markkinoinnin ja viestinnän tekijät. Myös erilaisiin assistenttirooleihin rekrytoimme usein vuonna 2016.

Kuvassa esiteltyjen numeroiden takana on monta kiinnostavaa ja inspiroivaa työntekijätarinaa – uralla etenemisiä ja ensimmäisiä uraa oikeaan suuntaan vieviä työkokemuksia tai taitavia väistöjä silloin, kun työttömyys on kolkutellut ovelle. Niiden takana on myös uskollisia asiakkaita ja uusia ihania asiakkuuksien alkuja!

Businessliken asiakasyrityksistä lyhyesti

Asiakasyritystemme joukossa on suuria kansainvälisiä ja suomalaisia pörssiyrityksiä, keskisuuria toimijoita sekä hyvinkin pieniä yrityksiä, hyvin vaihtelevasti eri toimialoilta. Yhteistä niille on kuitenkin se, että niiden pääkonttori tai pääasiallinen toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle. Usein ne ovat myös oman alansa markkinajohtajia.

Businessliken rekrytointien lähtökohtana on, että asiakas saa mitä tilaa, usein jopa enemmän. Sen lisäksi, että rekrytoimme tehtävään pätevän ammattilaisen, rekrytoimme myös yrityksen kulttuuriin sopivan tyypin. Muutamaan Businessliken asiakkaaseen pääset tutustumaan Asiakastarinoiden myötä. Ja tyytyväisten asiakkaidemme arvioihin Businesslikesta pääset tutustumaan Taloustutkimuksen yrityskuvatutkimuksen 2016 tuloksista.

Yhtä tärkeitä kuin yritysasiakkaidemme arviot meistä, ovat työnhakijoidemme kokemukset. Haluamme, että hakijat kokevat olevansa arvostettuja ja huomioituja rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa. Positiivinen rekrytointiprosessi on aina myös asiakasyrityksemme etu.

Businessliken työnhakijat antavat meille yhteistyöstä erinomaisia arvioita. Tämän sivun alalaidasta pääset lukemaan joitakin työnhakijoidemme antamia arvioita rekrytointiprosesseistamme.

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Marju Vuorensalmi

Marju Vuorensalmi

Johtava konsultti & partneri

Tilaa Businessliken uutiskirje:

Ota yhteyttä

Tilaa Businessliken uutiskirje

Piristämme päivääsi raikkailla työelämäteemoilla muutaman kerran vuodessa.

Kiitos uutiskirjetilauksesta!

Back To Top