skip to Main Content

Kesä on täällä – onko kesätyöntekijä vielä palkkaamatta?

Nuorten kouluvuoden huipennus alkaa olla ohi, mutta kaikkien kesäsuunnitelmat eivät välttämättä ole vielä paketissa. Moni nuori voi olla kovasta yrityksestä huolimatta ilman kesätyöpaikkaa, siksi ei ole suinkaan vielä myöhäistä palkata kesätyöntekijää ja varmistaa kesän töiden sujuvuus. Kaikki työkokemus on tärkeää nuoren tulevaisuudelle. Pienimmätkin projektit ja työtehtävät ovat mieluisia nuorille ja tuovat lisäksi tärkeää työkokemusta opiskelijoille. Kaikenlaiset avustavatkin työt otetaan ilolla vastaan, sillä ne rikastavat aina vähintään työelämässä tuiki tärkeitä tiimityöskentelytaitoja. Kesäduunia tarjotessaan yritys tulee myös kantaneeksi vastuunsa nuorten työllistymisestä, ja viestii samalla laajemminkin vastuullisuusarvoistaan.

Panosta vastuulliseen rekrytointiin myös kesätyöntekijän kanssa

Businessliken kautta saat apua kesätyöntekijän rekrytointiin vielä tälle kesälle – meillä osaajapankkimme on aina auki. Kesätyöntekijän palkkaus on kätevintä henkilövuokrauksena.

Businesslike on jälleen mukana Oikotien Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa, jossa on tavoitteena luoda nuorille hyviä positiivisia kesätyökokemuksia ja tarjota enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tehdä upeiden yritysten kanssa töitä ympäri vuoden ja siksi voimme lämpöisesti suositella asiakkaidemme työpaikkoja myös nuorille kesätyönhakijoillemme. Nämä hyvät kokemukset rakentavat kesätyöntekijän käsitystä työelämästä koko loppuelämäksi. Investointi kesätyöntekijän laadukkaaseen rekrytointiin takaa yritykselle mainelähettilään ja sitoutuneen osaajan mahdollisesti valmistumisen jälkeiseenkin aikaan.

Tärkeää on, että tarjoamme yhdessä nuorelle mielekkäitä työtehtäviä, oikeudenmukaisen kohtelun, mahdollisuuden tulla kuulluksi ja palautetta, joka kehittää nuorta tehtävissään. Onnistunut perehdytys takaa onnistuneen kesätyökokemuksen.

Lue myös vinkkimme kesätyöntekijän perehdytykseen aiemmasta blogistamme!

Ensimmäinen kesätyöpaikkakokemus voi rakentaa käsityksen työelämästä koko loppuelämäksi | Businesslike

Suvi Kaihlavaara

Customer Experience and Communication

Tilaa Businessliken uutiskirje:

Ota yhteyttä
Back To Top

Tilaa Businessliken uutiskirje

Piristämme päivääsi raikkailla työelämäteemoilla muutaman kerran vuodessa.

Kiitos uutiskirjetilauksesta!