Skip to content

Analyse2:lle Businesslike edustaa rekrytointiyritysten luxusta

”Kun kiire iskee, on lohduttavaa ja helpottavaa tietää, että meillä on luottokumppani rekrytoinneissa apuna soiton tai meilin päässä. Ei tarvitse ehtiä ja tehdä ympäripyöreää päivää käyden CV:itä läpi. Yhteistyökumppanimme tekee sen puolestamme ja poimii sieltä meille helmet.”

 Outi Ahorinta on Analyse2 Oy:n People & Culture Manager. Analyse2 tarjoaa analytiikkapohjaisia myynninedistämis- ja toimittajayhteistyöratkaisuja vähittäiskaupalle.

Analysen yrityskulttuuri on rennon letkeä. Matalassa organisaatiossa titteleitä ei kumarrella. Kaikki ovat kollegoita keskenään. Töitä tehdään tiukasti, mutta siinä ohessa ollaan kuin Ellun kanat. Analysen arkea tähdittävät huikeat juhlat, joissa osataan heittäytyä. Talossa viljellään huumoria ja osataan nauraa myös itselle! Outi kuvaa kokonaisuutta yhdeksi suureksi 60:n hengen perheeksi.

Suurin osa yrityksen työntekijöistä on SW tai DW Designereita ja arkkitehteja, siis devaajia, pieni osa työskentelee nimikkeillä UX Specialist tai Data Scientist. Pääosin siis teknisiä osaajia ja oman alansa spesialisteja.

Teknisten osaajien ja alan niche spesialistien lisäksi 60 hengen Analyse2-jengissä, joksi koko porukkaa matalahierarkisessa ympäristössä myös kutsutaan, on myyjiä, tuoteasiantuntijoita ja asiakastyytyväisyydestä vastaavia henkilöitä sekä kolmen hengen Admin-moniosaajaporukka, joka koostuu taloudesta ja HR:stä. Viimeksi mainitut varmistavat arjen sujuvuuden niin, että muut asiantuntijat voivat keskittyä oleelliseen.

Mutkaton yhteistyö, luottamus & priima laatu

Toivomme yhteistyökumppaniltamme mutkatonta yhteistyötä, ymmärrystä liiketoiminnastamme ja lehmän hermoja vaatimuksiimme (jotka saattavat muuttua prosessin kuluessa). Niin ja ehdottomasti varmuutta siitä, että meidän työnantajaimagomme pysyy erinomaisena myös rekrytointien aikana. Voimme luottaa siihen, että kaikki tehtäviimme hakeneet kandidaatit ovat tietoisia prosessin kulusta omalla kohdallaan ja saavat jonkinlaisen vastauksen hakemukseensa. Businesslike on tässä onnistunut erinomaisesti. Hyvää palvelua vaaditaan, priimaa pukkaa tulemaan.”

Outi, miten Businesslike mielestäsi erottuu muista alan toimijoista? 

”Businesslike edustaa rekrytointiyritysten luxusta. Siellä ymmärretään puolesta sanasta mitä haluamme ja sitä myös saamme, ja mehän haluamme vain parasta”.

Tutustu Analyseen.

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania?

Ota yhteyttä
Back To Top